Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

OI 24 ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ RIVER CUP 2015 (ΟΜΙΛΟΣ D AMIGOS-ABALEIROS-EPILEKTOI-ACROPOLIS FC

AMIGOS
ΜΠΟΥΡΝΙΑΣ
ΜΠΕΡΜΠΕΡΗΣ Α.
ΜΠΕΡΜΠΕΡΗΣΣ Β
ΚΑΡΑΤΙ
ΝΤΟΥΜΟΣ
ΖΕΛΕΚΟΥ
ΣΑΡΝΤΙ
ΝΤΟΥΝΗΣ
ΝΤΡΕΝΟΒΑ
ΝΙΚΟΛΙ
ΣΠΙΡΟΜΠΑΛΙ
ΠΟΜΟΝΗΣ
Τελευταίας στιγμής είσοδος στο τουρνουά που έμελλε να σηκώσει στο τέλος την κούπα!!!Παίκτες με πολλές ποδοσφαιρικές παραστάσεις ,δίδαξαν πόσο απλό και όμορφο μπορεί αν είναι ο βασιλιάς των σπορ.Στον όμιλο νίκησαν δύσκολα 1-0 τους EPILEKTOUS και έμειναν στο Χ με τους ABALEIROS αλλά τερμάτισαν πρώτοι. Στους 16 πέρασαν τους VATOS LOCOS με 2-0 ,αλλά χρειάστηκε πέναλτι στο 25' για να περάσουν στους 8 τους GYPAETOUS! Στον ημιτελικό ανέβασαν στροφές με το 3-0  απέναντι στην έκπληξη του τουρνουά ,το ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ,πριν φτάσουνε στον τελικό όπου κυριολεκτικά απογειώθηκαν κι  ανέτρεψαν το 1-2 μέσα σε 10 λεπτά και κατέκτησαν το πολυπόθητο τρόπαιο του RIVER CUP 2015. VIVA AMIGOS!!!

ABALEIROS
ΠΕΤΡΟΥ
ΜΟΙΡΙΣΚΛΑΒΟΣ
ΛΑΚΟΥΜΕΝΤΑΣ
ΤΑΣΣΙΔΗΣ
ΜΑΡΓΟΥΤΑΣ
ΚΑΛΕΡΗΣ
ΧΑΙΝΤΟΥΤΗΣ
ΠΕΤΡΟΥΠΟΥΛΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΕΛΟΣ
ΦΕΚΟΣ
ΜΥΛΟΥΝΗΣ



Στάθηκαν ισάξια απέναντι στους κυπελλούχους, με ποιοτικούς και δυνατούς παίχτες στο δυναμικό τους και τερμάτισαν δεύτεροι για ένα γκολ διαφορά .Στους 16 έχασαν 2-3 από το ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ σε ένα συναρπαστικό ματς όπου προδόθηκαν από την άμυνά τους. Μπορούσαν να πάνε πολύ καλύτερα.

EPILEKTOI
ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ
ΓΚΕΜΟΣ
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΑΨΗΣ
ΠΕΠΟΝΟΥΛΑΣ
ΧΛΩΡΟΣ
ΡΟΥΜΟΥΝΔΟΥΜΗΣ
ΤΑΝΑΧΤΣΙΔΗΣ
ΑΝΑΠΛΙΩΤΗΣ
ΚΡΗΤΙΚΟΣ
ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ
ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ


Ενώ πάλεψε στα ίσα δυνατές ομάδες όπως οι AMIGOS(0-1) και ABALEIROS (2-4) και χρειαζόταν νίκη με δυο γκολ και να περάσει ως τρίτη ,δέχτηκε γκολ στο τελευταίο λεπτό από τους αδιάφορους ACROPOLIS...(3-2)



ACROPOLIS FC
ΛΑΜΠΡΟΥ
ΚΑΛΙΟΡΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ
ΜΟΡΟΣΑΝΟΥ
ΚΙΟΥΤΑΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΝΤΕΛΕΡΝΟ
ΠΟΥΛΑΚΗΣ
ΚΟΡΜΠΗΣ
ΚΑΠΟΥΤΑΛΗΣ





Δεν είχε κίνητρο μετά τις δυο πρώτες βαριές ήττες από AMIGOS 0-5 και ABALEIROS 0-3 κι έτσι αν και το πάλεψε παραδόθηκε και στο τρίτο με 2-3 στους EPILEKTOUS. Σίγουρα θα επιστρέψει δριμύτερη στο τουρνουά...




Δεν υπάρχουν σχόλια: