Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ RIVER CUP 15 ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

Η κλήρωση είναι προ των πυλών και τα νέα για το River Cup 2015 είναι καταπληκτικά! Για πρώτη φορά στην εννιάχρονη ιστορία του τουρνουά μας , ο αριθμός των ομάδων θα σπάσει το φράγμα των 16 ομάδων . Ήδη οι συμμετοχές αγγίζουν τις 24 με ομάδες και από την επαρχία (Χαλκίδα, Ναύπλιο).
Είναι φανερό ότι το 7χ7 συναρπάζει παραπάνω το ελληνικό κοινό αφού προσομοιάζει περισσότερο το κλασσικό από'τι το 5χ5...
Τώρα ,όσο αφορά την κλήρωση ,αυτή θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Ρiver Camp, την Παρασκευή 12 Ιουνίου στις 8 το βράδυ παρουσία των αρχηγών των ομάδων. Οι όμιλοι θα είναι έξι αποτελούμενοι από τέσσερις ομάδες.
Επικεφαλείς των ομίλων θα τοποθετηθούν όσες ομάδες αποδεδειγμένα έχουν διακρίσεις σε τουρνουά (πρωταθλητές ή κυπελλούχοι ) .Επίσης θα ληφθούν υπόψη λογικά αιτήματα για ώρες αγώνων.
Θα προβλεφθεί επίσης ,δημιουργία και έβδομου ή και όγδοου ομίλου εάν υπάρξει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες. Η τελευταία μέρα συμμετοχής ορίζεται η Τετάρτη 17 Ιουνίου.
Η σέντρα είναι δυο μέρες αργότερα, την Παρασκευή στις 6,00 με το θέαμα και την εξέλιξη των αγώνων  να αναμένονται άκρως συναρπαστικά!
Καλώς ήλθατε στον μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: