Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

PRE-UNILEAGUE CUP - RIVER CAMP 7-8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015


PRE-UNILEAGUE CUP - RIVER CAMP 7-8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Η μεγαλύτερη διοργάνωση του Μίνι Ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, το ιστορικό πλέον UNI-League, παίρνει "σάρκα και οστά" πρόωρα φέτος, κι έρχεται στο River Camp, ως ένα διήμερο τουρνουά προετοιμασίας για τις ομάδες που ενδιαφέρονται να τεστάρουν τις δυνάμεις τους λίγες εβδομάδες πριν από την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος!
Το PRE-Unileague Cup, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 7-8 Νοεμβρίου στο πληθωρικό Sports Club του Μενιδίου, εκτός από ακόμα ένα συναρπαστικό τουρνουά με πλούσιο έπαθλο, θα αποτελέσει ουσιαστικά και το... ορεκτικό για μια σεζόν γεμάτη συγκινήσεις στο Πανελλήνιο Φοιτητικό πρωτάθλημα το οποίο γιγαντώνεται χρόνο με το χρόνο.
Δικαίωμα συμμετοχής στο τουρνουά 5Χ5 έχουν όλες οι ομάδες που λαμβάνουν μέρος τα τελευταία χρόνια στο UNI-League, καθώς επίσης και νέες ομάδες, οι οποίες ενδιαφέρονται να τεστάρουν τις ικανότητες τους, υπό την προϋπόθεση ότι ο αρχηγός τους θα διαθέτει φοιτητικό πάσο.
Η κάθε ομάδα θα υποχρεούται να δηλώσει ολόκληρο το ρόστερ της πριν από την έναρξη των αγώνων, αφού δεν θα επιτρέπεται καμία προσθήκη κατά την εξέλιξη της διοργάνωσης.
Το έπαθλο του τουρνουά, εκτός από το κύπελλο και τα μετάλλια (στις τρείς πρώτες ομάδες), είναι και 6 τάμπλετ τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία θα μοιραστούν στη μεγάλη νικήτρια του απαιτητικού αυτού θεσμού!
Αξίζει να αναφερθεί πως η κάθε ομάδα θα αγωνιστεί σε τουλάχιστον 4 αναμετρήσεις (παιχνίδια ομίλου και ένα νοκ-άουτ ματς), ενώ τα σημαντικότερα παιχνίδια της διοργάνωσης θα βιντεοσκοπηθούν και τα καλύτερα highlights θα δημοσιευτούν από την επίσημη σελίδα του River Camp στο Facebook!
Κόστος συμμετοχής ανά ομάδα για όλο το τουρνουά: 110 ευρώ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6972721484 - 2102465748 ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: