Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

"ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΡΓΑΝΩΣΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ SUPER LEAGUE"
















ο πρόεδρος του River camp, Δημητριάδης Ηλίας, αναλύει τα νέα δεδομένα των πρωταθλημάτων μας

"Δεν έχω μάθει να κάνω κάτι μέτριο στην ζωή μου ,κι αυτή την αρχή έχω μεταφέρει σε όλες τις διοργανώσεις μας. Ειδικά φέτος ,θα δείτε ότι όλες οι ομάδες θα έχουν τους ίδιους αγώνες σε κάθε εβδομάδα, επίτευγμα που δεν καταφέρνει ούτε η σούπερ λίγκα της ΕΠΟ..."
"Μπορεί να φαίνεται αυστηρό αλλά θα πρέπει οι ομάδες και ειδικότερα οι αρχηγοί τους να φανούν πιο ώριμοι στην συνέπεια της παρουσίας τους. Εμείς ενημερώνουμε με τον υπεύθυνο προγράμματος κύριο Βαγγέλη, μια εβδομάδα πριν για τον επόμενο αγώνα τους μέσα στις ημέρες που μας έχουν δηλώσει εκ των προτέρων. Επίσης όταν υπάρχουν αγώνες μεγάλου ενδιαφέροντος όπως champions league με ελληνική ομάδα δεν ορίζουμε αγώνες! Αν πάλι υπάρξει κάποιο θέμα της τελευταίας στιγμής και λόγω περιορισμένης δυνατότητας αλλαγής ώρας ή μέρας, λόγω και των πολλών συμμετοχών ,η διοργανώτρια αρχή θα προτιμήσει να χάσει έναν αγώνα από το να αλλάξει άλλους από συνεπείς ομάδες"
"Σε κάθε περίπτωση υποστηρίζουμε ένα οργανωμένο πρωτάθλημα που θα αποτελεί πόλο έλξης για όλες τις ανεξάρτητες ομάδες της Αθήνας"
"Αναφορικά με το μεγάλο έπαθλο που δίνουμε φέτος ,το ταξίδι στην Ταϊλάνδη ,οριοθετήσαμε ένα αριθμό αγώνων ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στο μεγάλο κόστος. Ο αρχικός αριθμός συμμετοχών μπορεί να απέχει από τις 60 που θέσαμε ως στόχο, αλλά είναι ενθαρρυντικός και αναλογικά θα δώσει κάποιο καλό ταξίδι όπως στην Ισπανία ή Ιταλία."
"Στο θέμα διαιτησία έχουμε κοντά μας ανθρώπους που έχουν σφυρίξει σε υψηλό επίπεδο κι αυτό εγγυάται την ομαλή ροή των αγώνων σε ένα πλαίσιο αθλητικό που προάγει την ομορφιά του αθλήματος"
"Τέλος να καλέσω όσες ομάδες το σκέφτονται να έρθουν κοντά μας ,αφού έχουν προβλεφθεί θέσεις για την είσοδό τους και μέσα στον Οκτώβρη. Και μόνο η συμμετοχή τους ,ακόμη κι αν τερματίσουν τελευταίοι, τους δίνεται πιθανότητα για το μεγάλο έπαθλο σύμφωνα με την προκήρυξη."
"Εύχομαι ένα όμορφο πρωτάθλημα που θα είναι διασκέδαση και χαρά για όλους του συμμετέχοντες ,μια όαση μέσα στα προβλήματα της εποχής"



Δεν υπάρχουν σχόλια: