Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

RIVER CUP 7χ7 2016 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ




Ξυλόκαστρο, Ναύπλιο, Λάρισα και Θεσσαλονίκη είναι οι πόλεις με νέες ομάδες που δήλωσαν ενδιαφέρον για συμμετοχή στο φετινό τριήμερο κύπελο που διοργανώνει για δέκατη συναπτή χρονιά το River camp από το 2007 μέχρι και σήμερα.
Φυσικά δεν θα χάσουν την ευκαιρία να υπερασπίσουν τον περσινό τίτλο τους οι AMIGOS καθώς το ενδιαφέρον κορυφώνεται και οι μέρες πλησιάζουν. Οι συμμετοχές πλησιάζουν το όριο των 32 ομάδων με την κλήρωση να θέτει 8 ομάδες επικεφαλής  στους αντίστοιχους ομίλους των 4 ομάδων
Ο τρόπος της οργάνωσης θυμίζει μουντιάλ με τις δυο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου να συνεχίζουν στην φάση των 16 την Κυριακή. Να θυμίσουμε ότι οι αγώνες των ομίλων είναι για Παρασκευή και Σάββατο με την διευκόλυνση κάποιων ομάδων από την επαρχία να παίξουν και τους τρεις αγώνες τους μια μέρα (Παρασκευή ή Σάββατο). Επίσης υπάρχει συνεργασία με πολυτελή ξενοδοχεία της περιοχής σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές!
Η έναρξη είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της 24 Ιουνίου 2016
Η μεγαλύτερη αλλαγή για φέτος είναι τα δυο ημίχρονα σε κάθε αγώνα (15+15 λεπτά) αντί για αγώνες των 25' χωρίς ημίχρονο όπως ίσχυε. Η συμμετοχή είναι εφάπαξ 100 ευρώ για όλη την ομάδα που δηλώνει μέχρι και 15 παίκτες .Το έπαθλο για τον πρωταθλητή είναι 1200 ευρώ μετρητά και τον φιναλίστ 400 ευρώ.
Τελευταίες συμμετοχές στο 6972721484 με τον κύριο Ηλία
www.rivercamp.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια: