Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΚΡΗΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ











Μπορεί τα ΖΩΝΙΑΝΑ να είχαν πολλά προβλήματα κατά την διάρκεια της σεζόν, μπορεί να τερμάτισαν έκτοι, αλλά η εικόνα τους στα play off είναι τελείως διαφορετική. Συστρατεύτηκαν όλοι για ένα σκοπό, την πλήρη ανατροπή και την πρόκριση στον τελικό!
Και βρίσκονται ένα μόλις βήμα μακριά,  μετά την χθεσινοβραδινή μεγάλη νίκη με 2-1 επί των THUNDERCATS φέρνοντας τη σειρά στα ίσα...
Η ομάδα του Νεκτάριου Σαμουηλίδη πάταγε πιο γερά από την αρχή του αγώνα στο γήπεδο και προηγήθηκε με τον αρχηγό της στο 10' (σκορ πρώτου μέρους 1-0)
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Μάνου Πισιτέλη πίεσαν και με φοβερό σουτ του ηγέτη τους μακριά από την περιοχή, έφτασαν στην ισοφάριση .Ήταν περίπου το 15' της επανάληψης.
Η απάντηση των "κρητικών" που ανέβασαν στροφές και ξαναπήραν τα ηνία του αγώνα, ήρθε στο 20' με πολύ ωραίο τελείωμα του στράικερ περιοχής Αντωνόπουλου Σταύρου .
Γκολ που έκρινε και το αποτέλεσμα.Το ντέρμπι είχε και τα απρόοπτα. Δυο κόκκινες από μια για κάθε ομάδα και ένα άκυρο γκολ πριν το 2-1 για τα ΖΩΝΙΑΝΑ αφού μπήκε ο παίκτης που είχε αποβληθεί!
Πολλά συγχαρητήρια στους δυο αρχηγούς των ομάδων που παρά την κρισιμότητα του παιχνιδιού συγκράτησαν τα νεύρα των συμπαικτών τους. Καλή η διαιτησία του Πεππέ.
 Η ρεβάνς την άλλη βδομάδα θα ορίσει τον παρτενέρ των ΤΑΛΑΙΠΩΡΩΝ στον μεγάλο τελικό της σούπερ λίγκας του 8χ8

Δεν υπάρχουν σχόλια: