Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

ΟΙ ΓΥΠΑΕΤΟΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΑΛΕΝΤΑ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ

ΓΥΠΑΕΤΟΙ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΡΑΤΑΙΔΗ 3-2 projuniors
Σε πολύ καλή κατάσταση τα μικρά γυπαετόπουλα προηγήθηκαν 2-0 και απάντησαν άμεσα όταν οι "κόκκινοι¨ μείωσαν στο 2-1. Χάρη στα γκολ των Βρετού (2) και Παναγιωτόπουλου κλείδωσαν τη νίκη στο 3-1 συνδυάζοντας ομαδική προσπάθεια αλλά και ατομικές αρετές. Όλο το μέλλον φαντάζει λαμπρό για τα παιδιά αυτά που πρεσβεύουν ήθος ,αυτοπεποίθηση και επιμονή για συνεχή βελτίωση, στοιχεία που μεταλαμπαδεύουν σε κάθε προπόνηση οι δυο  εξαιρετικοί μας προπονητές, Παπαναστασίου Νάσος  και Χαβαντάς Αθανάσιος.


ΓΥΠΑΕΤΟΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 8-0 juniors
Χωρίς σταματημό η εκλεκτή μας ομάδα συνέχισε με μια ακόμη νίκη, αυτή την φορά με ευρύ σκορ. Τρέξιμο ,ομαδική ανάπτυξη, αλληλοκάλυψη και όμορφα τελειώματα διάνθισαν αυτή την όμορφη παράσταση έναν ρόλο. Πρωταγωνιστές όλοι οι παίκτες με σκόρερ τους Μανή Δημήτρη με 3 γκολ, Σουλακέλη (2), Βακαλούμη (2) και Χριστοφοράτο.

Κάθε χρονιά αυτό που μας κάνει να συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος και επιμέλεια το έργο στην Ακαδημία μας, είναι η δικαίωση και χαρά όταν οι μικροί μας "γυπαετοί" ανοίγουν τα φτερά τους και πλαισιώνουν μεγάλες ομάδες με επιτυχία.
12 χρόνια εστιάσαμε στην δημιουργία Ακαδημίας που σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των ποδοσφαιρικά ανεπτυγμένων χωρών, τα παιδιά μέχρι τα 12 τους χρόνια πρέπει να προπονούνται στο 5χ5 ώστε να έχουν την σωστή εκπαίδευση με συχνή επαφή με την μπάλα και  προσαρμογή στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.
Οι Γυπαετοί Αχαρνών δίνουν την ευκαιρία σε όλη τη νεολαία της περιοχής μας να μάθει ποδόσφαιρο με χαμηλή συνδρομή αλλά υψηλό αίσθημα ευθύνης και συνέπειας! 
Με περηφάνεια βλέπω ότι η παράδοση συνεχίζεται και τα παιδιά μας έλαμψαν ποδοσφαιρικά και φέτος. Συνεχίζουμε!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΗΛΙΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια: