Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

RIVER FOOTBALL LEAGUE 2016-17 ΠΙΟ ΑΠΑΙΧΤΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!


ΤΕΛΙΚΟΣ RIVER FOOTBALL LEAGUE 
ΑΠΑΙΧΤΟΙ-DON CORLEONE 5-2 (2-1)

Εκπληκτικό παιχνίδι από τους ΑΠΑΙΧΤΟΥΣ κατ' ομολογία το καλύτερό τους στο river camp!
Πάντα πρώτοι στην μπάλα με κινήσεις στον χώρο και τριγωνάκια διαφήμισαν το επιθετικό ποδόσφαιρο και δίκαια ήταν οι πρωταγωνιστές στο γήπεδο σηκώνοντας την πρώτη τους κούπα..
Οι "μαφιόζοι" παρακολούθησαν τον ρυθμό τους μόνο στο πρώτο μέρος , ενώ περίμεναν περισσότερα πράγματα από παίκτες -βαρόμετρα της ομάδας τους.
Στο πρώτο μέρος οι ΑΠΑΙΧΤΟΙ προηγήθηκαν για να δεχτούν την ισοφάριση δέκα λεπτά αργότερα. Στο 20' ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου ο Καμαρίτης ο Γιώργος έκανε μια φανταστική κούρσα από αριστερά περνώντας τρεις αμυντικούς και από πλάγια έξω από την περιοχή πάσαρε συρτά στον επερχόμενο Κασιμάτη που σημάδεψε με την μία στο δεξί γάμα. Πανέμορφο γκολ!2-1
Στην επανάληψη η ομάδα του Βαγγελάκου ήταν "χάρμα οφθαλμών". Από λάθος τερματοφύλακα ο Καμαρίτης θα κάνει το 3-1 (6') ενώ πέντε λεπτά αργότερα θα σημειώσει και το 4-1 με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη. Στο 15' οι "ιταλοί" θα κερδίσουν πέναλτι που θα μετουσιωθεί σε γκολ αλλά γρήγορα πάλι ο Καμαρίτης με φοβερό σουτ θα γράψει το 5-2.
Ο τελικός κύλησε ήρεμα χάρη στο fair play και από τις δυο ομάδες με άριστο τον διαιτητή Χατζή .
Η σύνθεση των νικητών
Βαγγελάκος Δημήτρης,Γκαραβέλης Σούλης, Λιγνός Κώστας, Βαμβάτσικος Ιωάννης, Αραμπατζής Άγγελος,Χριστόπουλος Αντώνης.Μαυρουδής Γιώργος,Μουστάκας Δημήτρης,Καμαρίτης Γιώργος,Χριστοφορίδης Γιάννης,Κασιμάτης Πάνος
Λιγνός Κώστας

Κασιμάτης Πάνος

Μουστάκας Δημήτρης

ο διαιτητής της συνάντησης Μελέτης Χατζής

η καθιερωμένη σαμπάνια

Γκαραβέλης Σούλης

mvp του τελικού Καμαρίτης Γιώργος

η ψυχή της ομάδας ,Βαγγελάκος Δημήτρης

το βουνό, Χριστοφορίδης Γιάννης

αγκαλιά με τους φιναλίστ ,όμορφες εικόνες fair play

Βαμβάτσικος Γιάννης

Χριστόπουλος Αντώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: